Sumnjate da ima vaš konj alergiju?

, , Preporučujemo~Dobre stvari

Sa brzim i jednostavnim testiranje putem krvi na preko 120 potencijalnih alergena možete provjeriti konjevu intoleranciju na hranu (žitarice, sijeno, povrće, voće, dodaci i aditivi, boje i konzervansi), na kontaknte alergene (insekti, paraziti, kožne gljivice i bakterije) i na inhalacione alergene (drveće i trave, korovi, plijesni, grinje).

Osim uzoraka iz arhive može se napraviti testiranje Vaših uzoraka: hrane, stelje, sijena, trave s Vašeg pašnjaka. Testiranje se izvodi na BICOM OPTIMA, najnovijoj generaciji biorezonatnih aparata predviđenih za upotrebu u humanoj i veterinarskoj praksi. Metodom biorezonance se detektiraju preosjetijivosti tijela na pojedine supstance mjereći njihovu elektromagnetsku tj. frekvencijsku kompatibilnost. To je znatno osjetljivija metoda od mjerenja prisutnosti antitijela u krvi kao kod klasičnih testova na alergije, jer kod preosjetljivosti koje se nisu razvile u alergije, antitijela još nisu prisutna, iako simptomi postoje.

U centru za rehabilitaciju konja i kučnih ljubimaca Equus Vitalis nude i masažu, akupresuru, streching, elektroterapiju, magnetoterapiju, ultrazvučnu i svjetlosnu terapiju (low laser, infra crveno i bipolarizacijsko svjetlo), termografiju i Bachove kapljice.

Kao dugogodišnji vjerni i zahvalni korisnici usluga Deane Basar, dr. vet. med., svakako ju preporučujemo. Pozivamo vas da za više informacija posjetite web stranicu Equus Vitalis.
Kontakt:
e-mail: equus-vitalis(at)net.hr
telefon: 091/164 8525

--> -->