Nagradna igra!

, , DogađajiAlbum sa fotografijama objavljen je na FB, vidjeti i glasati možete OVDJE. Glasanje je završeno, rezultati su navedeni ispod!

I naša ždrijebad je u lovu na lajkove 🙂 ali ne i na nagradu ;). U slučaju pobjede domačeg ždrijebeta nagrada ide drugo uvrštenom.


Ove godine nas oduševljava generacija ždrebadi, kojoj još nema jednake 🙂
Korektna, zdrava, živahna i prekrasna ždrebad u atraktivnim bojama buckskin (5 cura i 3 dečka), palomino (5 cura i 3 dečka), red dun (1 cura), chestnut (1 cura) i bay (2 cure i 1 dečko) svakako si zaslužuje i malo pozornosti medija.
Dragi naši uzgajivači, zbog toga smo se odlučili raspisati nagradnu igru, i tražimo:


1. Najljepše ždrijebe generacije 2017, prema izboru javnosti: sa 144 “lajkovima” Lucy O Lena JK, rejec Jože Krašovec!
Nemamo nikakve posebne tematike. Ne zahtijevamo nikakvog posebnog truda sa vaše strane. Sigurni smo, da ćete kroz ljeto sakupiti nekolicinu lijepih, smiješnih, atraktivnih i kvalitetnih fotografija, između kojih čete odabrati jednu, koja će najbolje prikazati vaše ždrijebe, te nam ju poslati na elektronsku adresu info(at)vascerquarterhorses.com.
Svaki uzgajivač može sudjelovati sa samo jednom fotografijom svakog ždrijebeta. Fotografije sakupljamo do 15. 10. 2017. Sve fotografije će biti objavljene u posebnom albumu na našoj FB stranici Vascer Quarter Horses i početi će sakupljanje „lajkova“. Fotografija, koja do 31. 10. 2017 primi najviše „lajkova“ (koja će se posjetiocima stranice najviše sviđati), pobjeđuje. Promoviranje fotografija (i nagradne igre) i poticanje „lajkanja“ je dozvoljeno.
Nagrada je 200€ popusta kod jednog pripusta kobile (AQHA, APHA, ApHC ali TB) pod pastuha u vlasništvu Vašcer Quarter Horses, u pripustnoj sezoni 2018.
U slučaju izjednačenja sve fotografije sa jednakim brojem „lajkova“ odlaze u drugi krug glasanja.


2. Najbolje ždrijebe generacije 2017, prema izboru sudca: Lucy O Lena JK, 82%, rejec Jože Krašovec!
Uzgajivač kojeg ždrijebe, potomak HH Another Hanke, dobije najvišu ocjenu između svih Hankinih potomaka (pobjeda na ocjenjivanju nije uslov za primanje nagrade), dobiva 50% popusta na pripust u sezoni 2018.
Važi formalna odluka sudca DQHA za uzgoj, na uzgojnoj priredbi SIQHA 2017. U slučaju izjednačenja upotrebi se sistem razvrstavanja prema DQHA pravilima odn. ždrebad poreda sudac.


A i vi, naši dragi uzgajivači, zaslužite si malo poticaja i nagrade za vaš rad:

3. Nagrada za trud: Jože Krašovec (Lucy O Lena JK), Jože Krašovec (Ruby Sky JK), Brina Dacar (Another Rosies Day)!
Posebnu nagradu za trud nudimo svim uzgajivačima, koji će svoje ždrijebe (ili više njih) dovesti na uzgojnu smotru SIQHA 2017, u visini 10% popusta na pripust u sezoni 2018, bez obzira na ocjenu, koju dobije ždrijebe. Svako ždrijebe dobije svojih 10% popusta.


Uslovi:
Sudjelovati mogu isključivo uzgajivači, koji su u sezoni 2016 parili svoje kobile pod HH Another Hanku, sa ždrijebetom kao produktom tog pripusta, sa po jednom fotografijom na ždrijebe. Obrada fotografija nije dozvoljena.
Ždrjebad u vlasništvu VQH u nagradnim igrama ne sudjeluje.
Bonitete i popusti se međusobno ne sabrajaju, ne mogu se prenositi na drugog uzgajivača, a uzgajivač može nagradu iskoristiti najkasnije u sezoni 2019.

Iskreno se radujemo vaše angažiranosti!

--> -->