Sumite na alergijo pri vašem konju?

, , Priporočamo~Dobre stvari

S hitrim in enostavnim pregledom krvi na preko 120 potencialnih alergenov lahko testirate konjevo intoleranco na hrano (žitarice, seno, zelenjava, sadje, dodatki, barve, konzevansi), na kontaktne (insekti, paraziti, kožne glivice in bakterije) in inhalacijske alergene (drevje, trava, plevel, plesni, pršice).

Poleg osnovnega testa na vzorce iz arhiva se lahko pregledajo tudi vzorci, ki jih dostavite sami, od hrane, nastilja, sena, »brisa« pašne površine. Testiranje se izvaja na BICOM OPTIMA najnovejši generaciji bioresonančnih aparatov, predvidenih za uporabo v humani in veterinarski praksi. Z metodo bioresonance se odkrivajo preobčutljivosti telesa na posamične snovi tako, da se meri njihova elektromagnetna oz. frekvencijska kompatibilnost. Gre za veliko bolj občutljivo metodo merjenja alergenov v krvi od klasičnih testov na alergije. Pri preobčutljivosti, ki se še ni razvila v alergijo, protitelesa namreč še niso razvita, čeprav so simptomi že prisotni.

V centru za rehabilitacijo konj in hišnih ljubljenčkov Equus Vitalis je v ponudbi tudi masaža, akupresura, streching, elektroterapija, magnetoterapija, ultrazvočna in svetlobna terapija (low laser, infra rdeča in bipolarizacijska svetloba), termografija in Bachove kapljice.

Kot dolgoletni zvesti in hvaležni uporabniki storitev Deane Basar, dr. vet. med., jo lahko samo toplo priporočamo. Vabimo k ogledu spletne strani, kjer najdete več informacij Equus Vitalis.
Kontakt:
e-mail: equus-vitalis(at)net.hr
telefon: +385 91 164 8525

--> -->