Nagradna igra!

, , Dogodki


Album je objavljen na FB, ogledate in glasujete lahko s klikom TUKAJ. Glasovanje je zaključeno, rezultati so objavljeni spodaj!

*Tudi naša žrebeta so v lovu na všečke 🙂 ne pa na nagrado ;). V primeru zmage domačega žrebeta gre nagrada naslednje uvrščenemu.


Letos nas razveseljuje generacija žrebet, ki ji še ni bilo para 🙂
Korektna, zdrava, živahna in prekrasna žrebeta barv buckskin, palomino, red dun, chestnut in bay si vsekakor zaslužijo malo medijske pozornosti.
Skupaj smo “pridelali” 21 čudovitih žrebet, 14 deklic in 7 fantov; po pet palomink in buckskink ter tri palomince in buckskine, dve bay žrebici in enega žrebčka ter po eno chestnut in red dun žrebico!
Dragi naši rejci, razpisujemo torej nagradno igro, ker iščemo:


1. Najlepše žrebe letnik 2017, po izboru javnosti: s144 všečki Lucy O Lena JK, rejec Jože Krašovec!
Ne določamo nobene posebne tematike. Ne zahtevamo nobenega posebnega napora iz vaše strani. Prepričani smo, da se vam bo čez poletje nabralo nekaj posrečenih, lepih, in hkrati kvalitetnih fotografij, izmed katerih boste izbrali eno, ki ga bo prikazala v najboljši luči in nam jo poslali na elektronski naslov info(at)vascerquarterhorses.com.
Vsak rejec lahko sodeluje s samo eno fotografijo od vsakega žrebeta. Fotografije bomo zbirali do 15. oktobra 2017, ko jih bomo objavili v posebnem albumu na naši FB strani Vascer Quarter Horses in pričeli zbirati “všečke” obiskovalcev našega fb profila. Fotografija, ki prejme največ “všečkov” do 31. 10. 2017, je zmagovalna. Promoviranje fotografij (in nagradne igre) in vzpodbujanje “všečkanja” je dovoljeno.
Nagrada je 200€ popusta na en pripust kobile (AQHA, APHA, ApHC ali TB) pod plemenskega žrebca v lasti Vašcer Quarter Horses v pripustni sezoni 2018 .
V primeru izenačenja gredo izenačene fotografije v drugi krog »všečkanja«.


2. Najboljše žrebe letnik 2017, po izboru sodnika: Lucy O Lena JK, 82%,rejec Jože Krašovec!
Rejec žrebeta, potomca HH Another Hanka, ki bo prejelo najvišjo oceno izmed vseh Hankinih potomcev (zmaga v kategoriji ni pogoj za prejem nagrade), prejme 50% popusta na pripust v sezoni 2018.
Velja uradna odločitev DQHA rejskega sodnika na rejski prireditvi SIQHA 2017. V primeru izenačenih ocen se uporabi sistem razvrščanja po DQHA pravilih oz. žrebeta razvrsti sodnik.


In tudi vi, naši dragi rejci, si zaslužite malenkost vzpodbude in nagrade za vaš trud:

3. Nagrada za trud: Jože Krašovec (Lucy O Lena JK), Jože Krašovec (Ruby Sky JK), Brina Dacar (Another Rosies Day)!
Posebno nagrado za trud pa ponujamo vsem rejcem, ki bodo svoje žrebe (ali več) pripeljali na rejsko ocenjevanje SIQHA 2017 in sicer 10% popusta na pripust v sezoni 2018, ne glede na višino ocene. Vsako žrebe prinese svojih 10% popusta.


Pogoji:
Sodelujejo lahko izključno rejci, ki so v pripustni sezoni 2016 pripuščali svoje kobile pod HH Another Hanko, z žrebetom, ki je rezultat tega pripusta, z eno fotografijo na žrebe. Računalniško obdelovanje ni dovoljeno.
Žrebeti v lasti VQH sta iz nagradne igre izključeni.
Popusti in bonitete se ne seštevajo, niso prenosljivi na drugega rejca, rejec pa lahko izkoristi popust oz. nagrado najkasneje v pripustni sezoni 2019.Iskreno se veselimo vašega sodelovanja!

--> -->