Priročnik – AQHA pravila 2018

, , Aktualno, Novice, Pravilniki, priročniki, literatura, Western Članki, Filmi&Drobnarije

Objavljamo Priročnik, v katerem so zbrana najpomembnejša pravila in predpisi za člane AQHA, rejce in tekmovalce, ažuriran z AQHA Official Handbook of Rules and Regulations 2018.

Zakaj?
Ker so se cene pri AQHA poslih s 1. 1. 2018 precej spremenile in je dobro biti na tekočem (cenik je na straneh 4 – 6 Pravilnika 2018).
In ker tuji sodniki na tekmah v Sloveniji sodijo po veljavnih pravilih za 2018 in jih ne bo zanimalo, če pristojni organ v svojem prevodu ni poskrbel za popravke.

Priročnik si lahko v pdf formatu ogledate: Priročnik AQHA 2018.
Spremembe so napisane v odebeljenem tisku in podčrtane.

Povezava do AQHA obrazcev: AQHA Forms and Resources; AQHA Official Handbook of Rules and Regulations 2018 (elektronsko/spletno verzijo) pa člani najdete v profilu v “Members Services” – Handbook.

Opozorilo:
Ta Priročnik je plod ur prevajanja, preverjanja dejstev, usklajevanja in urejanja ter je sestavljen kot pripomoček za fizične osebe, člane AQHA iz Slovenije, za njihovo osebno uporabo. Pravne osebe, združenja, društva, organizacije ipd. oblike pravnih oseb, Priročnika brez izrecnega dovoljenja Vašcer Quarter Horses ne smejo uporabljati. Originalna (izvirna) vsebina, skice in tabele so ©AQHA.

--> -->