PRIROČNIK (AQHA) 2019

, , Aktualno, Novice, Pravilniki, priročniki, literatura

PRIROČNIK z najpomembnejšimi pravili za člane, rejce in tekmovalce pri AQHA za 2019 si lahko preberete in shranite s klikom T U K A J !!!
Spremembe (glede na lanski pravilnik) so napisane v odebeljenem tisku in podčrtane.

V tekmovalnem delu pravilnika je kar nekaj pomembnih novosti in sprememb. Naj vas nova tekmovalna sezona ne ulovi nepripravljene!

Še povezava do AQHA obrazcev: AQHA Forms and Resources; AQHA Official Handbook of Rules and Regulations 2019 (elektronsko/spletno verzijo oz. obrazec za naročilo tiskanega izvoda pravilnika, do katerega ste člani upravičeni) pa člani najdete v profilu v “Members Services” – Handbook.

Za elektronsko komunikacijo z AQHA lahko (od decembra 2018 naprej) uporabljate e-naslov eucare(at)aqha.org, vedno pa smo vam, kot posredniki, na voljo tudi pri Vašcer Quarter Horses!

AQHA svojim članom omogoča, da vrsto poslov uredijo preko spleta, le ustvariti si morajo svoj račun. Oglejte si korak-po-korak vodnik, kako to narediti, in si olajšajte ter pospešite registracije žrebet (so cenejše preko spleta), prijave pripustov, naročila genetskih testov in podobno!

Opozorilo:
Ta Priročnik je plod ur prevajanja, preverjanja dejstev, usklajevanja in urejanja ter je sestavljen kot pripomoček za fizične osebe, člane AQHA iz Slovenije, za njihovo osebno uporabo. Pravne osebe, združenja, društva, organizacije ipd. oblike pravnih oseb, Priročnika brez izrecnega dovoljenja Vašcer Quarter Horses ne smejo uporabljati. Originalna (izvirna) vsebina, skice in tabele so ©AQHA.

--> -->