Želimo vam vse dobro v 2021!

, , Aktualno, Novice


Koliko teže lahko nosi konj?


Po mojih izkušnjah lahko konj nosi neskončno veliko.


Lahko nosijo težo zlomljenih src, uničenih domov in polomljenih teles. Njegovo zapleteno grivo včasih češe nebroj solza. V trenutkih, ko starši in prijatelji ne morejo pomagati in ponuditi človeku oporo, konji objemajo in vlivajo novo moč. Nosijo tiste s telesnimi, duševnimi in čustvenimi ovirami. Nosijo upanje in sanje; in nosili bodo stres, ko ga kak dan sami ne boste mogli več nositi.


Nosijo diplomiranja, nosijo nove službe in kariere, nosijo odmike od vsega znanega in domačega, nosijo poroke, ločitve, pogrebe, nosijo dojenčke še preden se rodijo, včasih pa tudi matere, ki ne morejo nositi svojega otroka. Nosijo napake, nosijo veselje, nosijo dobro in nosijo slabo. Prenašajo droge in odvisnosti, vendar nosijo tudi praznovanja.


Prinesli vas bodo do uspeha, ko je bilo vse, kar ste čutili, neuspeh. Nosili vas bodo, ne da bi vedeli težo vaših bremen in zmag.


Če jim dovolite, vas bodo nosili skozi življenje in življenje je naporno, življenje je težko. Ampak zaradi konja se boste počutili razbremenjeni vsega tega.

Sage SapergiaŽelimo vam mirne praznike in prijaznejšo 2021!

Vaš Rocking V team

--> -->