Pregledno mesto ~ čipiranje žrebet 2019

Spoštovani rejci in lastniki žrebet, obveščamo vas, da imamo prijavljeno pregledno mesto in vaše žrebe lahko na čipiranje pripeljete k nam.

Povabilo velja za rejce in lastnike iz naše okolice (oziroma tiste, ki smo vam pač »pri roki« 🙂 ), tako za žrebeta pasem ameriški quarter konj, appaloosa in paint konj, kot tudi za vsa ostala pasemska in večpasemska žrebeta.

Komisija Klinike za zdravstveno varstvo in rejo konj, ki bo opravila identifikacijo in registracijo žrebet letnik 2019, bo pri nas v SREDO, 7. 8. 2019, OB 14:00 URI!

Vsi, ki ste pripuščali pri nas v sezoni 2018, ste prejeli slovenski pripustni list z navodili o prijavi žrebeta. Identifikacija in registracija se bo opravila na podlagi teh vaših prijav žrebet.
Ostali, ki bi želeli registrirati žrebe, pa pripustnih listov nimate, morate izpolniti obrazec Vloga za označitev kopitarja (povezava do več informacij Inštituta je TUKAJ )
Da bi vsem kobilam z žrebeti lahko zagotovili prostor, vas vljudno naprošamo, da nas o vašem prihodu obvestite do nedelje, 4. 8. 2019.