Priročnik AQHA 2021

PRIROČNIK s pomembnimi pravili za člane, rejce in tekmovalce pri AQHA za 2021 si lahko preberete in shranite s klikom TUKAJ!

Spremembe (glede na lanski pravilnik) so napisane v odebeljenem tisku in podčrtane.

Naj omenimo samo dve novosti:
– podražanje prenosov lastništva, mladinske članarine in popravljanja COR;
– nova disciplina Ranch Trail.
Priporočamo, da trenutno veljavno ceno posla preverite na njihovi spletni strani:
AQHA CENIK!

Še povezava do AQHA obrazcev: AQHA Forms and Resources; AQHA Official Handbook of Rules and Regulations 2021 (elektronsko/spletno verzijo ) pa najdete na povezavi: AQHA HANDBOOK.

Naložite si lahko tudi aplikacijo za mobilni telefon! Povezavo najdete TUKAJ. Brezplačne papirnate verzije več ne pošiljajo, v spletni trgovini AQHA je na voljo za nakup.

AQHA lahko kontaktirate po področjih:
Stallion Breeding Reports – sbr@aqha.org
Genetic Tests – genetictest@aqha.org
Registrations – registration@aqha.org
Transfers – transfer@aqha.org
Duplicates & Corrections – dupcorr@aqha.org
Web Navigation, Billing & Records – generalinfo@aqha.org

AQHA svojim članom omogoča, da vrsto poslov uredijo preko spleta, le ustvariti si morajo svoj račun. Oglejte si korak-po-korak vodnik, kako to narediti, in si olajšajte ter pospešite registracije žrebet (so cenejše preko spleta), prijave pripustov, naročila genetskih testov in podobno!

Opozorilo:
Ta Priročnik je plod ur prevajanja, preverjanja dejstev, usklajevanja in urejanja ter je sestavljen kot pripomoček za fizične osebe, lastnike AQH, rejce in tekmovalce, člane AQHA iz Slovenije, za njihovo osebno uporabo. Pravne osebe, združenja, društva, organizacije ipd. oblike pravnih oseb, Priročnika brez izrecnega dovoljenja Vašcer Quarter Horses ne smejo uporabljati. Originalna (izvirna) vsebina, skice in tabele so ©AQHA.