PROTOKOL O VARNOSTI NA KMETIJSKEM GOSPODARSTVU ~ V ČASU TRAJANJA COVID-19

Spoštovani rejci, dragi prijatelji!

Zdravje je na prvem mestu, ker pa je sezona pripustov v polnem zamahu, Vas obveščamo, da smo uvedli protokol, ki bo omogočal Vašo in našo maksimalno varnost.

Ko se boste odločili, da pripeljete kobilo na pripust, nam Vaš prihod potrdite vsaj eno uro pred dejanskim prispetjem. Izvedeli boste, kje se nahaja boks, kobilo boste razložili in odpeljali vanj brez fizičnega kontakta z nami. Vrata boksa bodo razkužena, Vam pa bo ravno tako na dosegu roke pripravljeno razkužilo in rokavice za enkratno uporabo.

Oglavko in povodec OBVEZNO vzemite s sabo domov.

Za odhod bo veljal enak protokol – najavili boste prihod, da razkužimo vrata v boks in sami boste kobilo odvedli in naložili, brez fizičnega kontakta z nami. Razkužilo in rokavice Vam bodo na voljo.

Pogodbe o pripustu ne bomo podpisovali. Predhodno Vam bo poslana po elektronski pošti in ko pripeljete kobilo na pripust, se šteje, da se s pogoji strinjate. Pogodbo in protokol o varnosti imejte, skupaj z ID-jem, med prevozom s sabo v vozilu. Ob odhodu Vas bo vsa dokumentacija čakala varno shranjena v razkuženi ovojnici. S sabo ne pozabite prinesti oglavke in povodca.
Protokol v pdf obliki: TUKAJ!
Priporočamo, da plačilo pripusta izvedete preko bančnega nakazila.

Naši mobilni telefoni niso nikoli ugasnjeni in vedno smo vam na voljo, če imate vprašanje in potrebujete nasvet!

Hvala za zaupanje.

Pazite nase in na druge!

družina Vašcer